Results 1 to 8 of 8

Thread: Tambah trafik dgn beri free sms

  1. #1
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    KL
    Posts
    40
    Rep Power
    0

    Tambah trafik dgn beri free sms

    anda boleh menambah trafik ke laman web dgn beri free sms utility. dalam index page, meta tags atau bila register dgn search engine, pastikan ada tulis 'free sms percuma'.

    utility sms boleh dibuat sendiri guna perl atau php. utk perl saya dah cuba buat dan menjadi. boleh lihat kaedahnya di forum saya di www.ok2it.net - sms .

    sms ini memang meningkatkan trafik, tapi user hanya nak dapatkan sms itu aja dan bukanya aktif dalam forum. :-(
    dan satu lagi, jika tak buat kontrol, sms tu boleh jadi punca spam.

    bye

  2. #2
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    39
    Rep Power
    0

    SMS

    SMS Forum link you dah tidak ada lagi. Bolehkah kami sponsor you websites untuk semua websites anda dari oki2it.com.

    Kalau anda minat, hubung kami

    tel: 03-80241733
    MSN Messenger: xp2u@msn.com
    Yahoo Messenger: xp2uhost@yahoo.com
    Http://www.xp2u.com
    Xp2u Hosting Boleh!

  3. #3
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Kamunting, Perak
    Posts
    640
    Rep Power
    215
    manenyer?!

  4. #4
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    KL
    Posts
    40
    Rep Power
    0
    harap maaf.
    forum bincang IT di ok2it.net telah digantung krn hit melebihi bandwith yg dibenarkan.
    free sms masih ada ditawarkan di kebunpakwa.netfirms.com.
    jika anda berminat utk mengetahui code perl/cgi utk sms, sila berhubung dgn saya.

    ttp satu point yg saya ingin jelaskan ialah dgn memberi utiliti sms secara percuma, bilangan trafik ke site anda akan meningkat.

  5. #5
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    39
    Rep Power
    0

    sms not working

    your sms cgi is not working
    Xp2u Hosting Boleh!

  6. #6
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    KL
    Posts
    40
    Rep Power
    0
    well it is not guaranteed 100% bec. it uses normal email protocol.
    but it works most of the time. i just tried, and it worked.

  7. #7
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    39
    Rep Power
    0

    A copy of SMS cgi script

    Can I have a copy of your SMS cgi script?
    Xp2u Hosting Boleh!

  8. #8
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    KL
    Posts
    40
    Rep Power
    0

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cara yang paling berkesan untuk meningkatkan trafik
    By Syahrizal in forum Other Internet Marketing Methods
    Replies: 18
    Last Post: 29-03-2014, 04:00 PM
  2. tolong beri feedback kat website ni juga.
    By sixfoottall in forum Showcase
    Replies: 0
    Last Post: 07-12-2008, 10:56 PM
  3. tambah trafik dgn interactive online tools
    By zumaidi in forum Other Internet Marketing Methods
    Replies: 8
    Last Post: 13-06-2005, 11:45 PM
  4. Peluang Tambah Pendapatan
    By abdull.anur in forum Job Vacancies
    Replies: 3
    Last Post: 05-05-2005, 02:08 PM
  5. sila beri tunjuk ajar
    By wawa in forum Mamak Stall
    Replies: 2
    Last Post: 19-07-2002, 08:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112