Page 1 of 8 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 15 of 106

Thread: Free T-shirt Webmaster Malaysia

  1. #1
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Port Dickson
    Posts
    105
    Rep Power
    223

    Question Free T-shirt Webmaster Malaysia

    Ok Guys!

    I have discussed about Free T-Shirt with our sponsor, Mr Chan.

    And you know what!He has agreed about giving away T-Shirts...but postal coverage at our own.

    So..he said that this T-Shirt thing will be printed only after the logo competition winner has been choosen.


    100 T-Shirt free for first 100 registration.
    And if you're missed to be in the first 100.You can buy the shirt from them.

    I hope this news cheers you all.

    And...apa lagi..mari kita jemput ramai-ramai.

    Best Rgards,

    napy8gen

  2. #2
    ChEf_N|3aM Guest

    Thumbs up

    best best idea tu...... erk tumpang tanye......... size ade XXXL? hehhehhee double XL tak muat.....

  3. #3
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Jail
    Posts
    228
    Rep Power
    225
    wow.... caya lah...

  4. #4
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Cheras KL
    Posts
    16
    Rep Power
    0

    Talking Hehe

    Aku confirm dapat t-shirt.Kalau nak dua boleh tak...?
    ape kata kita letak nama-nama moderator kat atas t-shirt tu...cadangan saje.Tapi aku rase tak elok pulak kalau tujuan promosi.

    ha camni...t -shirt moderator lain sikit design.Ada nama kita amacam?Mr Chan boleh ka?

  5. #5
    ChEf_N|3aM Guest
    wow okey gak idea..... aku cadangkan.......... baju depan buat logo kecil........

    belakang pula..... kite letak aaaaa gambo design yang sesuai yang lebih interactive lagi....cun.......

    gerenti awek tengok!!!!! cun.....

  6. #6
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Cheras KL
    Posts
    16
    Rep Power
    0

    Thumbs up orait..

    Logo kecil tulah hak kita nak bertanding ni...
    aku harap Mr Chan dapat baca benda ni...cadangan yang OK gak.Abis design belakang sape nak buat?


    Orang nak bagi free kita lebih-lebih pulak eh...hehehe

  7. #7
    ChEf_N|3aM Guest
    kite buat peraduan baru............... mencipta design untuk baju bahagian belakang kehehhehehe........

  8. #8
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Port Dickson
    Posts
    105
    Rep Power
    223

    Talking WOKEY CHEF

    Cadangan anda akan dipertimbangkan.
    Tapi baik jemput banyak-banyak dulu orang dan settlekan dulu logo tu.

    Okay chef,...

    jumpe lagi
    p/s:Sepatutnya letak kat suggestion benda ni chef

  9. #9
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    WoRkStAtIoN
    Posts
    1
    Rep Power
    0
    assalamualaikum...

    nak buat t-shirt?
    bior yg gempak2..
    bio gerek...

  10. #10
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Port Dickson
    Posts
    105
    Rep Power
    223

    Talking Free T-shirt.

    mestilah gerek baby..
    baby aku bagi dua...

    gile pancing...

    ---------------------------------------------------------------------------------
    Ada satu perkara dalam ni yang perlu aku...
    ingatkan ye berkenaan t-shirt ni la.Ksstudio ada utarakan kat aku pasal orang mungkin daftar nak t-shirt je.Posting pun tarak.Aku berat hati gak pasal ni sebab ni pasal janji.So aku bercadang begini..t-shirt memang akan diberi..confirm akan beri tapi sekurang-kurangnya ahli kena mulakan satu thread (topik) baru ataupun 5 reply posting.Aku harap benda ni tak membebankan ahli yang berdaftar eh...bukannya apa.Aku ngan ksstudio mengharapkan korang lebih aktif dan terbuka dalam forum ni.Janji tetap janji.

    sekian harap maklum.

  11. #11
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    OCed
    Posts
    252
    Rep Power
    226
    i've start new thread .. and have reply more than five .. ahaha. kirer aku dapat ah baju tuh ? kasik size paling besar arr ...

  12. #12
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Port Dickson
    Posts
    105
    Rep Power
    223

    Talking mesti...

    malayneum dah qualify
    mesti dapatnye..
    terima kasih la susah-susah...

    _.>Webmaster Malaysia _.>

    --------------------------------
    http://www.sultantheme.com

  13. #13
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Borneo Island
    Posts
    54
    Rep Power
    222
    wah best gak ni dapat baju free.. betul ke 100 org yg mendaftar dpt baju free? aku dapat ke? ekekke

  14. #14
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    OCed
    Posts
    252
    Rep Power
    226
    ah lupa pulak ... admin .. ko padam lah nick MaelZX .. nantik tak pasal - pasal aku dapat dua t-shirt .. hehehe.

    dah pkai nick nih dah .. malas nak tukar ker maelzx dah .. padam ajer ah ... takpun ban .. kekeke. maelzx tak hantar apa - apa mesej dah kener ban .. kui kui kui.
    I can't affod to have a signature here, can somebody sponsor me a signature ?

  15. #15
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Port Dickson
    Posts
    105
    Rep Power
    223

    yup..

    lydebytes...don't worry ah...
    tapi postal ke sabah u tanggung tau.

    pasal si mael nanti aku adjust....

    buat pengetahuan korang t-shirt ni akan dibuat lepas pertandingan logo dan lepas satu lagi pertandingan.Satu lagi pertandingan tu akan menyusul selepas tamat je pertandingan logo.Pertandingan tu rahsia lagi.Itu sebab aku pening kepala nak jawab bila t-shirt nak dapat.Pastu ada yang nak lanjutkan tarikh pertandingan logo.So sesiapa yang nak t-shirt cepat tu kita habiskan dulu pertandingan logo ni dan jangan risau ye.

    _.>Webmaster Malaysia _.>

    --------------------------------
    http://www.sultantheme.com

Page 1 of 8 1 2 3 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Webmaster Malaysia Official T-Shirt Design Contest!
    By limcs in forum Graphic Design
    Replies: 80
    Last Post: 23-03-2013, 12:36 PM
  2. T-shirt Design & Printing Service! Free Design !
    By hanifw in forum E-Commerce
    Replies: 5
    Last Post: 07-05-2010, 06:32 PM
  3. I Love Webmaster Malaysia
    By triplec in forum Mamak Stall
    Replies: 6
    Last Post: 26-08-2008, 07:10 PM
  4. Webmaster Malaysia does not like me
    By mybungalow in forum FeedBack & Suggestion
    Replies: 14
    Last Post: 14-04-2008, 01:10 AM
  5. Win A Free T-Shirt
    By ggallyot in forum News and Announcements
    Replies: 0
    Last Post: 23-09-2005, 06:36 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112