Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 29

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 29

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 29

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 29

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 29

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 29
CASHBOX muafakat.net:kutu rakyat moden berteknologi?
Results 1 to 6 of 6

Thread: CASHBOX muafakat.net:kutu rakyat moden berteknologi?

  1. #1
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    kajang
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Talking CASHBOX muafakat.net:kutu rakyat moden berteknologi?

    bandingkanlah website ini dengan website lain,nescaya anda tidak akan menemui website yang sebaik website ini yg menjaga semua ahli yg menyertai program ini,hanya rm30 tanpa yuran lain termasuk yuran website tidak diperlukan...bandingkanlah...


    Hanya keluarkan modal sekali jer...RM30, tetapi dapat ribu-ribu... masih terlalu baru program ini.. tengah HOT dan pasti meletup..




    JOIN di;

    http://cashbox.muafakat.net/index.php?member=azad


    Kutu rakyat cara moden, hanya di perlukan RM30 sahaja seumur hidup membolehkan anda mendapat pendapatan yang tidak ada had, setiap ahli yang berminat perlu membayar kepada ahli2 di atas tanpa orang perantaraan... missi ialah.. nak membantu orang malaysia yang selalu poket kering tengah2 bulan.. hehehe... sistem yang automatik... automatik user allocation.. tak payah nak fotostat apa2...cuma guna internet dan buat pengiklanan laman web url anda... wang akan mengalir samada ke pintu rumah anda atau di account bank anda.. Jika tak nak cuba... memang langsung anda tidak ada peluang... alahai RM30 bukan banyak... hanya 3.3% sahaja di perlukan dari spending anda tiap2 bulan.. itu pun seumur hidup... tak salah kalau mencuba... kita bantu membantu..itu di namakan kutu rakyat...cuma serkarang ni.. dinamakan KUTU RAKYAT MODEN... atau juga di kenali dengan CASHBOX....versi english membuka lebih ruang untuk mendapatkan peserta dari KAUM selain melayu....! jom jadi pinoeer...



    jom sertai sekarang

    http://cashbox.muafakat.net/index.php?member=azad

    bawah ini adalah bukti income yang saya dapat!!!baru join sehari,tak percaya cubalah,benda ni masih baru,akan bergegar tak lama lagi!!!


    No Payer Receiver RM Type Time
    1 rizalkl@maxis.net.my usahawan_niaga@hotmail.com RM12 Bank-In 2003-08-25 04:13:34
    2 relo@yahoo.com usahawan_niaga@hotmail.com RM12 Bank-In 2003-08-25 08:41:44
    3 zullin72@tm.net.my usahawan_niaga@hotmail.com RM12 Bank-In 2003-08-25 14:10:27
    Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

  2. #2
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    kajang
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    hi.....

    betul tak tipu.......
    Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

  3. #3
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    211
    aku nak bagi tau KDN dulu la..
    suruh dia check.

    sejauh mana ketelusan si pemakai / pengumpul duit..
    ada lesen boleh kutip duit ke tidak..

    nanti ah.. bagitau pak sedara aku yang kat KDN tuh dulu ..
    ok.. mekasih
    Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

  4. #4
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    kajang
    Posts
    11
    Rep Power
    0
    ko ni orang islam kan?ko mesti penah pegi masjid,takkan ko tak penah jumpa program mcmni dlm bentuk pamplet,rasenya ko tau,tapi sekarang program ni dah ditukar dlm bentuk internet,itu je bezanya,aku ni pun peserta gak,aku bkn pengasas pun,tapi program ni bkn aku dpt duit 4ever,bkn mcm skim pyramid,selepas 3bulan aku kena join bwh downline aku plak,kalo aku tak join moderator dia tak bg aku website ni lg,ini supaya aku dpt bantu blk downline aku,ko phm tak?kalo tak phm tanyalah lagi,kalo nak sgt pegi tanya pakcik ko pegilah tanya......janji aku tak mencuri dan buat perkara2 mungkar....

    CASHBOX IS NOT CHAIN LETTER! WHY

    Cashbox have registration centre
    Cashbox is a money cycle ( KUTU ) from its member whether downline or upline.
    Cashbox is a money cycle ( KUTU ) with big number of member moderated by sistem
    Cashbox let you know who is payer and who is receiver of all money transfer via email and transaction log
    Cashbox moderator will delete upliners ID if they not join at any of downliners leg at every 3 months.
    Cashbox is not a pyramid system because upliners will come back to join at every 3 months to help downliners to success.
    Cashbox already warning members about its system not promise any income but it refer to members confident to join.
    Cashbox member will know about who is downline and who is upline.
    Cashbox not receive any deposit, not sale any products, not require membership fee.
    YOU WANT TO KNOW ABOUT CHAIN LETTER? HERE!

    No registration centre and you dont know who is started.
    It's unfair scheme, there will no money cycle will happen and it's not (KUTU).
    Upliners will generate money but downliners NOT.
    Upliners will not come back to help downliners
    You dont know who is payer and who is receiver
    Upliners ID will not be deleted forever (PYRAMID SCHEME)
    FOR ANY PERSON WHO HAVE ARGUMENTS ABOUT CASHBOX AND TOLD PEOPLE THAT CASHBOX IS CHAIN LETTER, PLEASE EMAIL TO CASHBOX@MUAFAKAT.NET AND WE WILL TAKE ACTION TO SUMMONS THEM.












    DO NOT SPAM . PLEASE REPORT ANY SPAM TO CASHBOX@MUAFAKAT.NET

    Disclaimer: The objective of this website is helping any malaysians to improve their income problem with mission poor zero. If you are honest and consider to join this program, please continue or you can leave this website. The moderator will not responsible for any losses and not to promise any income from this program and please do not contact us. All money will be given to members directly by cashBox members.
    Last edited by zeeper; 26-08-2003 at 10:58 PM.
    Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

  5. #5
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    kajang
    Posts
    11
    Rep Power
    0
    Last edited by zeeper; 28-08-2003 at 12:42 PM.
    Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

  6. #6
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    kajang
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Talking hi korang tak nak join ke!!!

    http://cashbox.muafakat.net/index.php?member=ahmad

    ini website baru saya....kalo nak join joinlah kat sini...benda di sahlah kat undang2....jgn risau....kalo korang rase tertipu,korang mintala duit blk.....rm30 bkn banyak pun....saya join 3hari dah dpt rm119 sumpah tak tipu....
    Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 15-06-2009, 08:56 AM
  2. Peluang untuk rakyat Malaysia dari rakyat Malaysia
    By needmon in forum Mamak Stall
    Replies: 3
    Last Post: 06-10-2007, 09:16 PM
  3. Program Penyelian Sumbangan Dari Rakyat Untuk Rakyat
    By EGG in forum Other Webmaster-related Services and Promotion
    Replies: 0
    Last Post: 21-12-2004, 11:11 AM
  4. Wang Untuk Rakyat Malaysia? Jgn Lepaskan Peluang
    By mdamin76 in forum Mamak Stall
    Replies: 0
    Last Post: 10-06-2004, 12:17 PM
  5. Wang Untuk Rakyat Malaysia? Jgn Lepaskan Peluang
    By mdamin76 in forum Other Webmaster-related Services and Promotion
    Replies: 0
    Last Post: 10-06-2004, 12:12 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47