Results 1 to 12 of 12

Thread: ello..

  1. #1
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    malaysia
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Question ello..

    hi..I"'m new here..
    pe yg boley dikongsi di sini?

  2. #2
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    malaysia
    Posts
    87
    Rep Power
    153

    hi there

    akum.
    aloo baqtioo sini..
    aku pon baru gak kat sini,cuba ko tanya tuan punya tapak ni @ sesaper
    pasal web site ker atau pasal komputer Taupon ko yang nak bincang pasal memender ni....

    aku pon tak berapa tau pasal menda ni.....
    aku join pon pasal nak tahu..
    so good luck.

    peace to all malaysian

  3. #3
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Malaysia
    Posts
    1,576
    Rep Power
    191
    Hi norMAA, welcome to the community.
    If you have faced any problems in web matters, you are welcome to ask here.

  4. #4
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    LittlePenang.com
    Posts
    1,778
    Rep Power
    197
    ape pun boleh kongsi la... kita kongsi sini and happi sini
    I blog IT Engineer LIFE at iCalvyn.com

    DreamNetwork If you don't mind Pirated

  5. #5
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    malaysia - kuala lumpur
    Posts
    142
    Rep Power
    158
    Hi Hi... : )

  6. #6
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Petaling Jaya
    Posts
    867
    Rep Power
    173
    yeah, apa pun boleh kongsi sini! tapi jangan berkongsi-gelap ya :P

    welcome here norMAA!

  7. #7
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    malaysia
    Posts
    87
    Rep Power
    153
    Aku nak tanya korang yang pernah tengok, video clip aku..
    member aku cakap nak try masukkan vid tu kat mana-mana short film contest.. korang rasa ok tak?
    Last edited by baqtioo; 07-05-2007 at 01:08 PM. Reason: tersalah send dua kali..sorry geng

  8. #8
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    malaysia
    Posts
    87
    Rep Power
    153

    Nak tahu

    yipguseng apa makna ko tang berkongsi-gelap tu yer.
    ker buat kongsi gelapkan mata dengan info?
    hahahaha

  9. #9
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    in KL again - Cheras
    Posts
    423
    Rep Power
    167
    I like kongsi bilik with gal! hehe No a kua pls!

  10. #10
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    malaysia
    Posts
    87
    Rep Power
    153
    Taknak kongsi bilik ngan jantan ker...
    baru halal beb..









    tak langgar moral nafsu aku le tu!!!

    hehehe

  11. #11
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    malaysia
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    10q

    thaks too all..
    baqtioo,genzy,calvynlee,arthermax,yipguseng,louiss .....

    sy br nak blaja xplore programming..
    so i will check it soon here..

    gudLuck to all of you..



    kongsi bilik??


    boley...


    boley blah..

  12. #12
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    malaysia
    Posts
    87
    Rep Power
    153
    norMAA

    sy pon br nak blaja xplore programming..
    tapi saya sebenarnya dalam bidang Graphic Design, dan sikit2 dalam multimedia

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ello...
    By komeng in forum Member Introductions
    Replies: 4
    Last Post: 15-05-2009, 12:49 PM
  2. ello
    By anastasia_abs in forum Member Introductions
    Replies: 1
    Last Post: 14-12-2007, 09:26 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112