Results 1 to 4 of 4

Thread: Streamyx speed?????????

  1. #1
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Penang
    Posts
    170
    Rep Power
    216

    Streamyx speed?????????

    a'kum...
    Saya baru register streamyx pakej rm88 512kbps....
    Tapi connection speed yg saya dapat hanya +-314kbps.....
    adakah ini normal atau ada something wrong in my connection...

    nak tanya pengalaman pengguna lain... about the speed...
    ...

    thanks

  2. #2
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    BTHO
    Posts
    775
    Rep Power
    236
    Hmmm...obviously something wrong in ur connection. Saya subscribe to 512 Mbps plan dan setakat ni tiada masalah (kadang2 tu ada slow gak tapi lepas tu okay balik).

    - MENJ

  3. #3
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    58
    Rep Power
    188
    tengok line jugak, aku subscribe 384kbit/s punya tapi tak pernah cecah 300kbit/s, paling rendah 190kbit/s, paling tinggi 246kbit/s, tengok nasib la.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Penang
    Posts
    170
    Rep Power
    216
    modem 512 dengan 384 sama tak....
    saya paling tinggi 400kbps paling rendah 300...
    rugi 112kbps....

    nak guna program apa utk test connection speed....
    saya guna xpeedmeter dalam web tmnet...
    tak tau accurate atau tak...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. is speed really matter???
    By barry in forum Mamak Stall
    Replies: 5
    Last Post: 04-08-2011, 08:54 PM
  2. Looking to speed ppc my campaign
    By maxravi in forum Search Engine Marketing
    Replies: 1
    Last Post: 17-03-2009, 09:56 PM
  3. CPU super speed
    By canagdesigner in forum Mamak Stall
    Replies: 3
    Last Post: 09-06-2008, 06:44 PM
  4. Ways to increase Streamyx Broadband Speed?
    By rksy81 in forum Mamak Stall
    Replies: 0
    Last Post: 19-06-2006, 11:29 PM
  5. How is your Streamyx speed?
    By ksstudio in forum Mamak Stall
    Replies: 21
    Last Post: 22-09-2003, 09:10 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112