Results 1 to 7 of 7

Thread: Mintak Tolong Sat

  1. #1
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Cari
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Mintak Tolong Sat

    assalamualaikum,

    hola guys.. aku register website aku nih kat topsite competition tu.. nak tanya korang kat sini la.. unique hits tu camne leh dapat? setakat ni, website aku nih unique hits baru satu jer tapi votes dah ok la bertambah.. aku nak tanya unique hits tu dikira dari segi aper... kalu leh terangkan semua sekali la.. hehehe.. thanks guys

  2. #2
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Kluang, Johor
    Posts
    2,367
    Rep Power
    248
    unique hits are hits striked by unique IP addresses.
    Meaning, many hits from same IP address will only count as one hit.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    277
    pegi belajo bahse inggeris dulu.. :P
    apa makna unique tuh
    la la laaa

    // pembetulan.. Manade COMPETITION.. topsite tuh tak penah wat pertandingan pun.

  4. #4
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Cari
    Posts
    2
    Rep Power
    0
    yo lah yo lah.. den raso den tau doh camno nak dapek unique hits tu. kita kenalah menjadi seorang yang unik dan encem, baru leh dapat banyak unique hits, tul tak? huhuhu

  5. #5
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    277
    kalau web ko ternama dan ada apa yang orang mahu dan ramai orang akan lawat.. maka unique hit akan bertambah~lah!

  6. #6
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    epox
    Posts
    432
    Rep Power
    227
    Munzir + "/^[Hh](a)(z)\1\2[iI]$/"

  7. #7
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    SoObHanG JhaYa
    Posts
    501
    Rep Power
    225
    Originally posted by Waikiki
    yo lah yo lah.. den raso den tau doh camno nak dapek unique hits tu. kita kenalah menjadi seorang yang unik dan encem, baru leh dapat banyak unique hits, tul tak? huhuhu
    mueheheheh....
    <form name="jump">
    <select name="menu" onChange="location=document.jump.menu.options[document.jump.menu.selectedIndex].value;" style="border:1px #393F31 solid;color:#393F31;font:10px Verdana;font-weight:bold;" >
    <option value="0" style="background: #9CC8FE" selected>*SELECT-LINKS</option>
    <option value="http://www.gengturbo.org/" style="background: #FF0000">GENGTURBO</option>
    <option value="http://www.phixelgrafix.com/" target="new" style="background: #C6D607">PHIXELGRAFIX</option>
    <option value="http://dailydigital.phixelgrafix.com/" style="background: #FCBC45">OLD-BLOG</option>
    <option value="http://www.mesrahosting.net/" style="background: #FF99CC">WEBHOSTING</option>
    </select>
    </form>

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. mintak tolong
    By hafiza in forum Website Programming
    Replies: 4
    Last Post: 28-04-2009, 02:28 PM
  2. Mintak Tolong
    By wan rabiah in forum Mamak Stall
    Replies: 3
    Last Post: 29-03-2008, 02:23 PM
  3. Mintak tolong
    By masrule in forum Graphic Design
    Replies: 12
    Last Post: 25-09-2004, 11:37 AM
  4. Mintak tolong everybody..!!
    By pjal_studio in forum Website Programming
    Replies: 31
    Last Post: 24-01-2004, 06:39 PM
  5. mintak tolong
    By yhaffiz in forum Website Programming
    Replies: 5
    Last Post: 22-10-2003, 12:04 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112