Results 1 to 3 of 3

Thread: Sertai PERCUMA: Pronet-DownlineBuilder (Baru dilancarkan pada 29.01.2004)

  1. #1
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Selangor
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Sertai PERCUMA: Pronet-DownlineBuilder (Baru dilancarkan pada 29.01.2004)

    Lawat laman web : www.pronet-biz.com , tiada paksaan, tiada risiko…..
    Percuma !!! Daftar di laman web www.pronet-biz.com yang baru dilancarkan hari ini !!!

    Salam Sejahtera,
    Kami terdiri dari golongan professional yang menubuhkan kelab auto-downline Pronet-DownlineBuilder yang baru dilancarkan HARI INI, bagi menjalankan perniagaan sebuah syarikat yang sedang pesat perkembang juga baru dilancarkan bulan Januari 2004 !!!. Anda dijemput Sertai kelab Pronet-DownlineBuilder secara PERCUMA di www.pronet-biz.com , masukkan ID 001 dan kami akan membantu anda untuk mencari downline secara PERCUMA !!Kami telah menjalankan kajian beberapa syarikat MLM sebelum memilih sebuah syarikat yang kami anggap terbaik

    Ramai orang yang meragui kekuatan sebuah syarikat yang baru ditubuhkan, namun anda boleh nilaikan seniri dilaman web: www.pronet-biz.com
    Cuba anda bayangkan, sewaktu pelancaran bulan Januari 2004, syarikat ini telah membuat pelaburan yang besar dengan melancarkan perkara-perkara berikut:

    1. Pejabat korporat yang luas terletak di bangunan bukan di shoplot.
    2. Pelancaran 28 produk dari pelbagai kategori
    3. Pelancaran laman web resmi (nama website akan diberitahu selepas anda mendaftar).
    4. Pelancaran sistem pendaftaran 24 jam melalui SMS.
    5. Pelancaran Kad Pintar atau Smard Card .
    6. Pelancaran sistem kiosk dan Point of Sale.
    7. Pelancaran sistem penerimaan bayaran melalui Kad Kredit}
    8. Pelancaran perkembangan global secara berperingkat.

    Tidak banyak syarikat yang mampu untuk melancarkan semua di atas jika tidak mempunyai latar-belakang kewangan yang kukuh, nilaikan sendiri di www.pronet-biz.com . Kami juga telah berjumpa dengan pihak pengurusan dan berbincang pelbagai cara untuk mempertingkatkan kemampuan syarikat terutama dari segi perkembangan global.

    Kami menjemput anda untuk melawat laman web kami di www.pronet-biz.com tanpa sebarang paksaan dan risiko, jika anda tidak suka apa yang anda lihat, tak mengapa kerana kami sudah cukup berbangga kerana anda sudi melayari laman web kami.Kami juga memerlukan leader di seluruh Malaysia yang akan kami bantu dengan memberi lead-lead kami melalui internet.


    Hubungi kami jika perlu keterangan lanjut. Email kepada: pronet_biz@yahoo.com

    Salam Perkenalan,
    Pronet-DownlineBuilder
    ID No : 001











    Kepada semua warga UTM,

    Perlukah Leader di Universiti seluruh Malaysia

    Salam perkenalan dari saya......

    Saya adalah graduan UiTM lebih 10 tahun yang lalu dan pernah menjawat jawatan Ketua Jabatan Akaun selama 10 tahun, bekerja dengan lebih 10 CEO/Pengurus Besar, sehingga satu ketika suasana politik di pejabat merubah segalanya, saya berhenti dan melakukan sebuah perniagaan sendiri dilaman web pronet-biz.com yang sepatutnya saya lakukan 10 tahun yang lalu....

    Nasihat saya kepada anda, walaupun sudah graduate nanti dan apabila telah bekerja, carilah perniagaan sampingan yang dapat menjamin hidup anda dalam keadaan berikut:
    1. Kegawatan ekonomi
    2. Permainan Politik kotor dipejabat
    3. Kemalangan yang melumpuhkan.

    Saya ingin memperkembangkan perniagaan sambilan di www.pronet-biz.com di kampus-kampus universiti untuk memberikan kesedaran betapa penting mempunyai perniagaan sampingan untuk menjamin masa depan kita.Kita bukan sahaja bercerita nak perkembang di Malaysia, malah ke seluruh dunia, secara professional....

    Ini bukan paksaan, tak rugi kalau sekadar melawat laman web: www.pronet-biz.com atau email saya di pronet_biz@yahoo.com. Sudah semestinya anda mesti bersikap terbuka dan open-minded untuk membuat penilaian sebagai seorang bakal graduan universiti. Jangan buat kesilapan yang saya buat sejak 10 tahun dahulu....

    Salam Perkenalan

    Administrator
    Pronet-DownlineBuilder
    email : pronet_biz@yahoo.com
    website : www.pronet-biz.com

  2. #2
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Cyberspace
    Posts
    492
    Rep Power
    227
    Salam,

    Bagus.. Tapi laman web tu agak perlahan bg dial up surfers.

    No komen lagi bg bisnes ni...

    selamat maju jaya
    Domain Registration = RM35/Year com net org biz info us

  3. #3
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Selangor
    Posts
    2
    Rep Power
    0
    Terima-kasih atas komen anda,

    Saya dah "off" kan flash presentation and "sound" supaya dapat memudahakan surfing dengan lebih cepata

    Administrator
    Pronet-DownlineBuilder

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 09-10-2008, 10:46 PM
  2. Tempah Posisi Anda Sekarang !!! Dilancarkan Pada 27/7/05
    By money2004 in forum Revenue and Monetization
    Replies: 1
    Last Post: 30-07-2005, 01:16 AM
  3. Baru Dilancarkan
    By shahirah70 in forum Revenue and Monetization
    Replies: 6
    Last Post: 09-12-2004, 05:44 PM
  4. Terkini Program MLM Baru Dilancarkan Hari INI !!!
    By sureco in forum Other Webmaster-related Services and Promotion
    Replies: 0
    Last Post: 23-01-2003, 05:21 PM
  5. Terkini Program MLM Baru Dilancarkan Hari INI !!!
    By sureco in forum News and Announcements
    Replies: 0
    Last Post: 23-01-2003, 05:21 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113