Results 1 to 8 of 8

Thread: ole ole gilabola

  1. #1
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Malaysia
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    ole ole gilabola

    world cup dah nak final,sy tak sabar nak tau siapa pemenang.
    mari tengok video ini khas untuk semua peminat bola yg keras kepala yang akan lepak di mamak dan mengambil MC pada hari Isnin .. Ola # GilaBola!!
    youtube.com/watch?v=3U2OBQ0VtD4

  2. #2
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    kl
    Posts
    9
    Rep Power
    0
    Kesian la Isnin bukan holiday. Tambah lagi Monday blue. Arrghhh!!!!!! Saya rasa nak ambil cuti sakit ni. Jhhahahah! Argentina. Mesti menang……….. Germany buka kaki untuk menang World Cup tahun ni.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Malaysia
    Posts
    5
    Rep Power
    0
    Germany dah menang! Mmg tepat sekali. Match yg paling best tu mesti la final tu. Mmg syok! Kumpulan Germany betul2 best!

  4. #4
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    perlis
    Posts
    8
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by ginja View Post
    world cup dah nak final,sy tak sabar nak tau siapa pemenang.
    mari tengok video ini khas untuk semua peminat bola yg keras kepala yang akan lepak di mamak dan mengambil MC pada hari Isnin .. Ola # GilaBola!!
    youtube.com/watch?v=3U2OBQ0VtD4
    Congrats the winning team Germany and final world cup was so excited and i m so nervous when watching it.
    this video is quite interesting and full of memorable photos

  5. #5
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    KL
    Posts
    1
    Rep Power
    0
    Germany betul2 menang dalam final tu cantik sekali. Mereka main dengan baik dengan teknik mereka dan juga pengalaman mereka. Hari tu borak dengan kawan tentang Brazil kalah dengan 7-1. Rasa susah hati semasa nampak masa dah tamat dan mereka tak boleh nak masuk goal lagi. Kesiannya~

  6. #6
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    KL
    Posts
    3
    Rep Power
    0
    saya nampak Khairy Janaluddin hari tu dekat Dataran Merdeka!!! Dia duduk sama2 dgn semua orang dan tunggu final tu start. Saya rasa kalau kerajaan ataupun mana2 swasta organisasi boleh buat lebih byk aktiviti macam ni memang best. Saya nampak harmoni antara semua kaum di negara kita.

  7. #7
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Malaysia
    Posts
    6
    Rep Power
    0
    isnin punya perlawanan akhir piala dunia gila betul ,dah lama world cup ni habis tapi masih ada orang cakap pasalnya ,rindu sangat ke ni?
    sesiapa nak imbas kembali saat world tu kamu boleh download #Gilabola di sini..
    celcom.com.my/personal/promotion/FMT-GILABOLA?pid=1400518817669[/video]

  8. #8
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Malaysia
    Posts
    7
    Rep Power
    0
    i agree....

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112