Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 29

Thread: lagi.. lagi.. PC Fair

  1. #1
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    -lostworld-
    Posts
    102
    Rep Power
    225

    lagi.. lagi.. PC Fair

    apa yang menarik kat sana kali nih....
    .... apa yg korang beli kali ni...

    http://www.pikom.org.my

  2. #2
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    OCed
    Posts
    252
    Rep Power
    228
    if you ask me ... i would say if my loan is in within next week ... then the first thing I'll buy is Hard Disk ... kenapa HDD ? sebab hdd lama dah habis space ... semua nih pasal game la. c&c generals la ... splinter cell la ... black hawk down la ... isk!

    anyway .. maybe nak shopping for some motherboard.

    thats only applicable kalau duit loan aku masuk ... kalau tak .. ushar barang ajerlah.

    sapa yg turun PISA ?

  3. #3
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    279
    aku rasa... kekadang harga time pc fair nih agak mahal berbanding tempat2 biasa sparepart pc.. cam kogyocom sg. wang etc etc.. sebab banyak kali gak aku nampak harga lebih mahal berbanding biasa.. cume mungkin kelebihannya banyak pilihan dan suasana lebih meriah kot

    try2 tengok wacom tablet untuk aku bley?..
    malas nak turun dari jauh2 nih kalo rege dia still mahal.. gehhehe

  4. #4
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    BTHO
    Posts
    775
    Rep Power
    238
    Aku nak beli SD RAM daa....biar sampai 516. Aku nyer PC kalau main Generals kadang2 tersekat la....tapi 1.2GHz pulak tu, grrrrrrrr...........


    - MENJ

  5. #5
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    22
    Rep Power
    0
    Originally posted by MENJ
    Aku nak beli SD RAM daa....biar sampai 516. Aku nyer PC kalau main Generals kadang2 tersekat la....tapi 1.2GHz pulak tu, grrrrrrrr...........


    - MENJ
    516 susah nak cari tuh.. hehehe.. tempah khas la kalu nak..

  6. #6
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Kamunting, Perak
    Posts
    640
    Rep Power
    215
    256 + 256 = 512 MB... camna plak dtg 516 MB?
    mmg kena tempah pun...

  7. #7
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Kamunting, Perak
    Posts
    640
    Rep Power
    215

    buat sesapa yg pegi!

    tolong ushar brapa rege cd-writer... sbb aku x jumpa pisa dulu, time aku pegi tahun 2000, tanye pak guard bukit jambul pun die x tau, hampeh tul!

  8. #8
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    epox
    Posts
    432
    Rep Power
    229
    around 150
    im looking forward nak beli dvd writer
    sekarang paling murah 1000 lebih gak
    Munzir + "/^[Hh](a)(z)\1\2[iI]$/"

  9. #9
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Kamunting, Perak
    Posts
    640
    Rep Power
    215
    RM 150 jer? Brand aper tu?
    BTW, sape tau kat mana PISA?

  10. #10
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    BTHO
    Posts
    775
    Rep Power
    238
    Originally posted by ardiles
    BTW, sape tau kat mana PISA?
    PISA kat Penang....kat depan junction nak masuk Relau

    - MENJ

  11. #11
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    BTHO
    Posts
    775
    Rep Power
    238
    Originally posted by ardiles
    256 + 256 = 512 MB... camna plak dtg 516 MB?
    mmg kena tempah pun...
    Aiseh....512 la, bukan 516 Silap taip la, noh.......

    - MENJ

  12. #12
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    BTHO
    Posts
    775
    Rep Power
    238

    Re: buat sesapa yg pegi!

    Originally posted by ardiles
    tolong ushar brapa rege cd-writer... sbb aku x jumpa pisa dulu, time aku pegi tahun 2000, tanye pak guard bukit jambul pun die x tau, hampeh tul!
    Aiseh, awat bodohnya pak guard nih? Tang situ tak sampai 1 km pon PISA tu......

    - MENJ

  13. #13
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Kamunting, Perak
    Posts
    640
    Rep Power
    215
    eh, ye ke x sampai 1 km dr bukit jambul!
    mmg hampeh le pak guard tu... tapi benda dah lepas, 3 tahun dah! sedara MENJ, aku taula PISA kat Penang, yg aku x tau route die je! Aha, bila PC Fair tu dan sampai bila?

  14. #14
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    SoObHanG JhaYa
    Posts
    501
    Rep Power
    227
    web cam..... skang ni mahal lagi ka?
    <form name="jump">
    <select name="menu" onChange="location=document.jump.menu.options[document.jump.menu.selectedIndex].value;" style="border:1px #393F31 solid;color:#393F31;font:10px Verdana;font-weight:bold;" >
    <option value="0" style="background: #9CC8FE" selected>*SELECT-LINKS</option>
    <option value="http://www.gengturbo.org/" style="background: #FF0000">GENGTURBO</option>
    <option value="http://www.phixelgrafix.com/" target="new" style="background: #C6D607">PHIXELGRAFIX</option>
    <option value="http://dailydigital.phixelgrafix.com/" style="background: #FCBC45">OLD-BLOG</option>
    <option value="http://www.mesrahosting.net/" style="background: #FF99CC">WEBHOSTING</option>
    </select>
    </form>

  15. #15
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    BTHO
    Posts
    775
    Rep Power
    238
    Originally posted by ardiles
    eh, ye ke x sampai 1 km dr bukit jambul![/b]
    Ardiles datang dari arah mana? Dari BJC ke? Ikut jalan lalu depan BJC tu, teruuuussss sampai nampak sign-board RELAU, ada junction. Kat depan junction tu ada satu bangunan macam stadium sebelah kiri. Yang tu lah PISA..........

    Saya rasa saya mungkin silap, mungkin lebih kurang 2 km dari Bukit Jambul kot....tapi memang tak jauhlah dari situ. Kalau orang kat situ kata dia tak tau mana PISA, memang nampak sangat yang dia tu ngok!

    sedara MENJ, aku taula PISA kat Penang, yg aku x tau route die je! Aha, bila PC Fair tu dan sampai bila?
    Hmmm...macam nilah, cuba cari peta ke PISA online. Rasa-rasanya mesti ada kot.....

    - MENJ

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ye...website baru lagi
    By zict in forum Websites Review and Suggestion
    Replies: 0
    Last Post: 20-06-2005, 10:53 PM
  2. selain tomcat apa lagi?
    By anaas in forum Website Programming
    Replies: 3
    Last Post: 25-01-2004, 06:42 PM
  3. Lagi: Flash MX Sesi ke-3
    By deheart in forum Websites Review and Suggestion
    Replies: 1
    Last Post: 27-07-2002, 04:39 PM
  4. tanya lagi leh...
    By AWAi in forum Mamak Stall
    Replies: 4
    Last Post: 25-06-2002, 04:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112