Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 16 to 29 of 29

Thread: lagi.. lagi.. PC Fair

  1. #16
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    -lostworld-
    Posts
    102
    Rep Power
    225
    ... kali ni nye pc fair kat pwtc tak se happening cam yg lepas..
    ini dari pengamatan aku pada hari sabtu 29/03/2003

    ada barang yg murah ada yg mahal, pepandai le pilih...
    yg aku perasan DDR ram dah murah...
    cdrw pun leh dapat bawah RM200.00 dgn kelajuan 52x24x52
    digital camera pun banyak..

  2. #17
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    279
    aiseh.. tak sempat plak aku skang nih nak pi...
    budget pun tarak.. lama dah nak cari Tablet satu..
    iskk siksa lukis digital pakai mouse nih.. hobi punya pasal tahan ajer la.. ada sesapa pi survey bape rege wacom intuos tak?

  3. #18
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Kamunting, Perak
    Posts
    640
    Rep Power
    215
    cdrw bawah RM200? Apa brand?

  4. #19
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Kamunting, Perak
    Posts
    640
    Rep Power
    215

    Survey baru!

    mmg cd-rw rege bwh RM200... tapi tgk brand le... imation ngan lg still lebih mahal... ini aku survey kat Ipoh... tmpt lain x taulah!
    tapi apsal ddr tgh murah, anyone? ha, camne ngan usb memory drive 64mb/128mb, brapa kat pc fair atau area lain?

  5. #20
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    BTHO
    Posts
    775
    Rep Power
    238
    hmm....kalau cd-r brape harge sekarang?

  6. #21
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Kamunting, Perak
    Posts
    640
    Rep Power
    215
    Originally posted by MENJ
    hmm....kalau cd-r brape harge sekarang?
    tanyer sape ni... org yg nak ke PC Fair ke org Ipoh@Taiping?

  7. #22
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    BTHO
    Posts
    775
    Rep Power
    238
    Originally posted by ardiles
    tanyer sape ni... org yg nak ke PC Fair ke org Ipoh@Taiping?
    Err...siapa2 yang tahu lah...

  8. #23
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    epox
    Posts
    432
    Rep Power
    229
    Originally posted by ardiles
    tanyer sape ni... org yg nak ke PC Fair ke org Ipoh@Taiping?

    ngengada ..
    Munzir + "/^[Hh](a)(z)\1\2[iI]$/"

  9. #24
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Kamunting, Perak
    Posts
    640
    Rep Power
    215
    Originally posted by MHR

    ngengada ..
    karang kena kat lab ni... tungguuuu!!!

  10. #25
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    -lostworld-
    Posts
    102
    Rep Power
    225
    Originally posted by ardiles
    cdrw bawah RM200? Apa brand?
    mmm... tak ingat lak aku brand apa... tapi ada beberapa jenis la..
    rasanya... sony, lg, dan beberapa jenis lagi... semua pun internal


    Originally posted by mysticmind
    aiseh.. tak sempat plak aku skang nih nak pi...
    budget pun tarak.. lama dah nak cari Tablet satu..
    iskk siksa lukis digital pakai mouse nih.. hobi punya pasal tahan ajer la.. ada sesapa pi survey bape rege wacom intuos tak?
    mmm... kat pc fair aku tak survey lak wacom ni...
    tapi... last sekali aku tengok kat sungai wang... yg cikai pun cecah 700 - 800 ratus...
    kalau graphire tu murah lah sikit , leh dapat bawah RM250

  11. #26
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Kamunting, Perak
    Posts
    640
    Rep Power
    215
    Originally posted by donut
    mmm... tak ingat lak aku brand apa... tapi ada beberapa jenis la..
    rasanya... sony, lg, dan beberapa jenis lagi... semua pun internal
    termasuk AOpen skali ke?

  12. #27
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    silver state
    Posts
    75
    Rep Power
    219
    jom kiter ramai-ramai gie borong time pc fair

  13. #28
    Join Date
    May 2003
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Arrow

    Originally posted by ardiles
    termasuk AOpen skali ke?
    aopen tu around $220 kan?

  14. #29
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Kamunting, Perak
    Posts
    640
    Rep Power
    215
    malas nak nunggu AOpen, terus beli Sony... under 200 lagik!
    kat sureheboh, ada site jual barang komputer tak?

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ye...website baru lagi
    By zict in forum Websites Review and Suggestion
    Replies: 0
    Last Post: 20-06-2005, 10:53 PM
  2. selain tomcat apa lagi?
    By anaas in forum Website Programming
    Replies: 3
    Last Post: 25-01-2004, 06:42 PM
  3. Lagi: Flash MX Sesi ke-3
    By deheart in forum Websites Review and Suggestion
    Replies: 1
    Last Post: 27-07-2002, 04:39 PM
  4. tanya lagi leh...
    By AWAi in forum Mamak Stall
    Replies: 4
    Last Post: 25-06-2002, 04:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32