Results 1 to 6 of 6

Thread: webmaster malaysia banner exchange

  1. #1
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Serdang
    Posts
    22
    Rep Power
    0

    webmaster malaysia banner exchange

    saya pengguna tetap atau otai utk banner web master malaysia exchange ... dalam beberapa hari kebelakangan nih saya lihat takder banner yg visible dekat exchange tuh ... kenapa yer? ... pihak admin utk webmalaysia banner exchange boleh bagi ulasan tak? ...


    utk pengetahuan umum lokasi exchange ini di lokasi ini

    http://banner.webmastermalaysia.com/


    adakah pihak admin akan menutup terus exchange ini?


    mas

  2. #2
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Canada
    Posts
    3
    Rep Power
    0
    how come i dont see any banner?! o.O

  3. #3
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Malaysia
    Posts
    372
    Rep Power
    10
    Hello dsappana & adfunk,

    There are some problem with the banner exchange's database. I have rebuilt the database and the error was fixed now.

    Sorry for the trouble.



    Regards,


    chan

  4. #4
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Kamunting, Perak
    Posts
    640
    Rep Power
    219
    ... best ke banner exchange ni?
    comment dr yg dah lama guna, pls!

  5. #5
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    best..

    banner exchange ni gunanyer banner utk organisasi kita visible kat laman org lain and banner org lain plak visible kat tpt kita. fair la kan.. tp untungnya klu org lain buat promosi utk laman web dier... dan ada org yg masuk ke laman dier mungkin org tu akan p tpt web kita jg melalui banner yg dah dilinkkan tu

  6. #6
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Kamunting, Perak
    Posts
    640
    Rep Power
    219
    ooo... gitu ke! thanx.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Banner Exchange
    By FarinaRacer in forum Site, Domains and Links Marketplace
    Replies: 0
    Last Post: 13-02-2007, 10:01 AM
  2. FREE Banner Exchange
    By faizent in forum Other Webmaster-related Services and Promotion
    Replies: 0
    Last Post: 03-07-2005, 09:20 PM
  3. FREE Banner Exchange
    By faizent in forum Other Webmaster-related Services and Promotion
    Replies: 0
    Last Post: 10-02-2005, 04:13 PM
  4. Replies: 4
    Last Post: 10-12-2004, 10:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112