Results 1 to 7 of 7

Thread: Need To Know About Paypal!

  1. #1
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    274

    Question Need To Know About Paypal!

    what is the paypal?
    www.paypal.com

    what is it actually..
    and why malaysia are not listed there?
    anyone?
    Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

  2. #2
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    eRakan.Net
    Posts
    118
    Rep Power
    221
    this is the main reason why i shift my hosting to exa-bytes...

    technically, sesiapa yang ada cc, boleh straight register dengan paypall, which is mana2 website yang perlukan pembayaran boleh guna akaun paypall untuk menerima bayaran. memudahkan pengguna dari keep entering their cc for different website. paypall akan handle payment, dan paypall jugak boleh menggelapkan wang anda! there is few cases di US yang cuba untuk mengharamkan paypall di us tapi masih belum berjaya.

    jika salah, sila betulkan..

    kenapa malaysia not listed, alasannya terlalu banyak fraud dari negara ini menggunakan credit card (which is true...).
    Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

  3. #3
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    PP.my
    Posts
    228
    Rep Power
    217

    Talking

    Aku pakai paypal dah bertahun dah, tak de pulak problem. Ada la org yg encountered problems, tapi peratusnye, likely amat kecil berbanding dengan jutaan penggunanya yg tak bermasalah langsung. Security measures taken progressively since its inception are just to protect its users from fraud which is more important than annoyance faced by a few users.

    It's a very useful and convenient form of payment, indeed. the closest we have in malaysia is maybank2u, but, usability-wise, paypal is way ahead pasal it's international and can associate with countless banks etc.

    Cuma, kena la ada residential address yg mana paypal offered (ada la beberapa puluh negara yg considered kurang CC fraud), and kena ada credit card OR bank account issued in those countries.
    1oasis @ PP.my
    On the 'Net since 1992.
    Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

  4. #4
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    epox
    Posts
    432
    Rep Power
    225
    camner ko leh guna paypal bertahun-tahun tapi paypal takde kat malaysia ni?
    Munzir + "/^[Hh](a)(z)\1\2[iI]$/"
    Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

  5. #5
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    PP.my
    Posts
    228
    Rep Power
    217
    Originally posted by MHR
    camner ko leh guna paypal bertahun-tahun tapi paypal takde kat malaysia ni?
    Pesal aku ada addr kat USA masa verification dulu, and still maintain credit card and bank acct sana, hehe :P

    takde le gempaq sgt sistem paypal tu, tapi, kalau boleh pakai among local msians, bagus jugak. sayangnye, tak tau le bila baru boleh realized that wish.
    1oasis @ PP.my
    On the 'Net since 1992.
    Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

  6. #6
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    USM, Pulau Pinang
    Posts
    30
    Rep Power
    0
    Kenapa Visa Electron takleh guna untuk pembelian online
    nurses always there for you
    http://jururawat.net
    Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

  7. #7
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Johor
    Posts
    270
    Rep Power
    209
    too many fraud in malaysia, so paypal rather not offer their service here.
    Frederick Goh - www.frederickgoh.com
    Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 05-11-2009, 06:05 PM
  2. using paypal
    By canagdesigner in forum Mamak Stall
    Replies: 9
    Last Post: 29-04-2008, 02:33 AM
  3. PayPal Down?
    By robot in forum Mamak Stall
    Replies: 4
    Last Post: 10-08-2007, 08:12 PM
  4. Paypal
    By *bebek* in forum E-Commerce
    Replies: 17
    Last Post: 29-05-2005, 05:21 PM
  5. PayPal
    By MHR in forum Mamak Stall
    Replies: 8
    Last Post: 20-07-2002, 12:21 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37