Results 1 to 6 of 6

Thread: nak tengok hantu ke?

  1. #1
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    cheras
    Posts
    10
    Rep Power
    0

    nak tengok hantu ke?

    korang tau kan kat muziun negara sekarang nie ade exhibition pasal antu. exhibiton tu habis 20 ogos nie. kalu korang nak tengok sangat antu, datanglah ke muzium.
    tapi, barang siapa yang berhajat nak datang naik kereta tu, pilihlah time yang sesuai. sebabnya orang ramai gila beb. sampai parking tak dek space.
    menurut sumber yang tidak rasmi dianggarkan lebih kurang 5000 manusia pergi tengok antu kat muzium pada hari biasa dan 10000 human pada hari sabtu dan ahad.
    alternative lain kalu korang nak ke muzium, naik le bas

    Q : korang percaya tak kat antu..
    Last edited by AWAi; 17-07-2002 at 09:08 PM.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    KL, Malaysia
    Posts
    277
    Rep Power
    224
    ....

  3. #3
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Jail
    Posts
    228
    Rep Power
    223
    macam bess je...kalau nak tengok hantu dalam net, pegi hantu.net

  4. #4
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    SoObHanG JhaYa
    Posts
    501
    Rep Power
    223
    kat tempat aku pun banyak hantu.... nama tempat tu Pantai Road . Hantu-hantu tu dok bawah pokok...
    <form name="jump">
    <select name="menu" onChange="location=document.jump.menu.options[document.jump.menu.selectedIndex].value;" style="border:1px #393F31 solid;color:#393F31;font:10px Verdana;font-weight:bold;" >
    <option value="0" style="background: #9CC8FE" selected>*SELECT-LINKS</option>
    <option value="http://www.gengturbo.org/" style="background: #FF0000">GENGTURBO</option>
    <option value="http://www.phixelgrafix.com/" target="new" style="background: #C6D607">PHIXELGRAFIX</option>
    <option value="http://dailydigital.phixelgrafix.com/" style="background: #FCBC45">OLD-BLOG</option>
    <option value="http://www.mesrahosting.net/" style="background: #FF99CC">WEBHOSTING</option>
    </select>
    </form>

  5. #5
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Borneo Island
    Posts
    54
    Rep Power
    220
    eiiiiii takutnyeeee... tapi lyd nak tengok jugak.. tapi lyd jauh le kat sabah.. heheheh

  6. #6
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    JB, Malaysia
    Posts
    78
    Rep Power
    218
    tak nak

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. "Lori Hantu" Is Needed In Penisular Malaysia Only
    By beauty_ws in forum Mamak Stall
    Replies: 1
    Last Post: 04-02-2008, 08:27 AM
  2. Tolong tengok my web ni
    By BatuBata in forum Websites Review and Suggestion
    Replies: 5
    Last Post: 18-05-2006, 02:55 PM
  3. Website skool aku... tengok laa
    By thorax_101 in forum Websites Review and Suggestion
    Replies: 11
    Last Post: 04-03-2005, 01:55 AM
  4. Saper tengok Initial D
    By expertester in forum Mamak Stall
    Replies: 5
    Last Post: 12-04-2004, 04:22 PM
  5. Ada masa tengok dan komen
    By fendi75 in forum Websites Review and Suggestion
    Replies: 4
    Last Post: 22-05-2003, 12:48 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39