Results 1 to 7 of 7

Thread: PENYANGAK PHOTOGRAPHY 2009 - Adakah anda jugak terkena?

  1. #1
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    33
    Rep Power
    0

    PENYANGAK PHOTOGRAPHY 2009 - Adakah anda jugak terkena?







    aku tak tahu nak tulis apa,
    tadi ada seorang visitor photoblog aku bagi komen dan bagitau pernah lihat gambar2 yg aku shot di satu blog lain , bila aku masuk tengok bukan setakat dia ambil gambar (siap crop buang watermark dan letak watermark blog dia) tapi juga dengan profile2 aku dia copy dgn semua jenis lens dan kemera dia tulis sama.
    adoi mcm2 ,

    mengikut pelapor ini juga ..mamat ini pernah terlibat dalam menipu jual beli kamera dengan member dia.
    korang boleh tengok blog dia - dome


    aku rase cam btol da mamat dalam gmbr tu adalah dome clone tu..
    coz ade orang repot ckp die kenal mamat dlm gmbar tu n name die mohd izani bljr kt cosmo kt..
    kawan aku yg kene tipu psl jual beli d300 tu ade bank in duit kt akaun cimb bawah name mohd izani..
    so da pasti org yang dalam gmbr nie adalah dome clone..
    xragu2 lg da nie..
    btw dome..kenal x id ym vapor_mania? - andaQ andaQ











    http://skatype.blogspot.com/ (sudah di tutup malam tadi selepas mengetahui penipuan dia diketahui)
    Gambar adalah sajak tanpa kata-kata
    Bidikan dibalik LENSE

    ni plak kat myspace :

    akU lEnsE k.a.m.o.O. | MySpace.com


    maklumat terkini ( 25 mei 09 )


    - nama betul : mohd izani bin ismail (menyamar menggunakan nama 'tengku' dan mengaku sebagai kerabat di raja terengganu)
    - asal : KL
    - pelajar cosmopoint kuala terengganu (sudah sebulan lebih tidak hadir di kolej dan tidak hadir pada final exam)
    - terlibat juga dalam penipuan jual beli kamera



    Details kengkawan semua boleh rujuk sini - Mari berkenalan dengan Dome Clone - Forum Fotomedia

    Kepada kengkawan yang mengenali beliau & mengetahui di mana lokasi beliau boleh lah PM kat saya ek.. mau pegi claim body D300 nie huhuhuhu

  2. #2
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    KL
    Posts
    83
    Rep Power
    137
    wow....betul ke ni???

  3. #3
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    malaysia
    Posts
    3
    Rep Power
    0
    ini betul ka main-main haaa....

  4. #4
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Malaysia
    Posts
    23
    Rep Power
    0
    macam benalnya.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    33
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by tonga07 View Post
    ini betul ka main-main haaa....
    Adeh!!

    Quote Originally Posted by warren4321 View Post
    macam benalnya.
    Yaaaa... benal ka benar ka? sapa ada nampak ini mamat jongos sila PM makcik yea huhuhu...




  6. #6
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    KL
    Posts
    83
    Rep Power
    137
    Ni cerita betul atau main2?

  7. #7
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Bangi
    Posts
    9
    Rep Power
    0
    wow... itu satu hal serious tuh.. lom lagi ader citer pasal sorang fotographer nih... dok tipu duit pompuan jer kerje nyer...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Adakah anda sepi?
    By Secret Receiver in forum Member Introductions
    Replies: 10
    Last Post: 13-09-2007, 03:07 PM
  2. Wang ANDA Dapat...Gedung Ilmu ANDA Perolehi
    By dinarmas in forum Other Webmaster-related Services and Promotion
    Replies: 0
    Last Post: 20-03-2005, 10:47 AM
  3. Anda Webmaster?? Anda Perlu Ade Ini...
    By yann in forum Other Webmaster-related Services and Promotion
    Replies: 2
    Last Post: 19-05-2004, 12:47 PM
  4. Nih nak ngompol jugak nih - zool
    By zool3d in forum Website Design
    Replies: 0
    Last Post: 05-08-2003, 04:40 PM
  5. Laman web biasa jugak....sila2 la jenguk...
    By Ninja in forum Websites Review and Suggestion
    Replies: 11
    Last Post: 18-06-2002, 07:14 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112