Results 1 to 4 of 4

Thread: kahwin!!!!

  1. #1
    Join Date
    May 2009
    Location
    selangor
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    kahwin!!!!

    Salam semua... ini post saya yg pertama kat sini...hopefully tak der kena block or anything la by admin. Anyway, saya nak citer pasal kursus kahwin yg ada sekarang...

    semua org nak kawin...cuma tunggu ada calon, duit and so on la... bila dah citer pasal kawin ni..macam kita semua tahulah...kerajaan mewajibkan semua rakyat islam malaysia yang nak kawin ni kena ambil kursus kawin... mmg bagus!!! bagi kita kesedaran, tanggungjawab dan pengetahuan sebelum kita nak mulakan hidup berkeluarga. Tujuan saya buka citer kursus kawin ni coz saya nak introduce pusat kursus kawin yang amat bagus dengan fasiliti dan kemudahan yang baik sekali, penceramah yang pakar dalam bidang mereka, serta kos yang amat murah...

    so pada sesapa yg nak kawin, dan belum lagi menjalani kursus kahwin... eloklah mulakan dengan melayari kursuskahwin.110mb.com

    ok..thanks for taking your time semua baca my thread ni.....

    salam...

  2. #2
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    bunga
    Posts
    99
    Rep Power
    135
    what language is that?

  3. #3
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Penang
    Posts
    53
    Rep Power
    136
    That's human lang, lol

  4. #4
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Kuala Lumpur...
    Posts
    417
    Rep Power
    195
    This is WebmasterMalaysia.com ...
    Is it wrong for writing and speaking in Malaysian language here...

    Give a new user a chance for having a positive interact here. Give them a feel of being greatly welcomed here. Please give them a chance ok...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Perkahwinan pernikahan di thailand nikah kahwin di yala thai siam
    By elmyda in forum Other Webmaster-related Services and Promotion
    Replies: 0
    Last Post: 11-12-2009, 10:32 AM
  2. KAD KAHWIN SEMURAH 40 SEN SEKEPING (Kad Berkualiti 230gm)
    By kadkahwin in forum Other Webmaster-related Services and Promotion
    Replies: 4
    Last Post: 12-05-2009, 12:25 PM
  3. easy kad kahwin untuk dijual
    By wanja in forum Other Webmaster-related Services and Promotion
    Replies: 1
    Last Post: 04-09-2008, 04:35 PM
  4. Kad Kahwin ~ JinjangPelamin.com
    By shahakim in forum Other Webmaster-related Services and Promotion
    Replies: 0
    Last Post: 03-11-2007, 04:02 PM
  5. Reka Kad Kahwin Anda Sendiri
    By tmwwtw in forum Other Webmaster-related Services and Promotion
    Replies: 2
    Last Post: 02-06-2007, 03:08 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113