View Poll Results: Perlukah diadakan majlis ulangtahun wm.com??

Voters
17. You may not vote on this poll
  • setuju

    8 47.06%
  • tak setuju

    0 0%
  • kalau free lagi setuju

    8 47.06%
  • kalau bayar susah sikit

    1 5.88%
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 21

Thread: Webmastermalaysia.com's Birthday is coming!

  1. #1
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Port Dickson
    Posts
    105
    Rep Power
    224

    Thumbs up Birthday webmastermalaysia.com is coming!

    25th june 2001

    assalamualaikum & salam sejahtera

    sebarang cadangan? ulangtahun pertama?
    sponsorhip atau kutip duit?

    terima kasih atas sokongan selama ni...
    regards,
    napi & semua moderator

    _.>Webmaster Malaysia _.>

    --------------------------------
    http://www.sultantheme.com

  2. #2
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Port Dickson
    Posts
    105
    Rep Power
    224
    kepada sesiapa yang berminat untuk sponsor majlis ulangtahun..
    sila hubungi aku direct ke emel:

    napy8gen@webmastermalaysia.com

    sekin terima kasih.

    _.>Webmaster Malaysia _.>

    --------------------------------
    http://www.sultantheme.com

  3. #3
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    OCed
    Posts
    252
    Rep Power
    227
    ceh .. ko ketua ko la decidekan apa nak buat and uruskan semua
    I can't affod to have a signature here, can somebody sponsor me a signature ?

  4. #4
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Port Dickson
    Posts
    105
    Rep Power
    224
    apa tujuannya aku post thread ni?

    -kalau sikit yang setuju buat apa buat??datang 2, 3 orang je nanti sape malu?
    -kalau2 ada pendapat yang bagus dari ahli..

    _.>Webmaster Malaysia _.>

    --------------------------------
    http://www.sultantheme.com

  5. #5
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    OCed
    Posts
    252
    Rep Power
    227
    2 - 3 org jer setuju .. buat kecil - kecilan ... apa nak susah ...
    I can't affod to have a signature here, can somebody sponsor me a signature ?

  6. #6
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    on earth
    Posts
    16
    Rep Power
    0
    mau tau bila laaa .. kang susah mau dtg ...

    nak gak join
    - don't leave me , all alone -

  7. #7
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    27
    Rep Power
    0
    makan nak yg paling sedap.
    kalau mahal dan cantik tapi tak sedap ....
    bye2 lerr..
    HaniSaidi

  8. #8
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    SoObHanG JhaYa
    Posts
    501
    Rep Power
    226
    aku setuju ja kalau masa tu sesuai.
    <form name="jump">
    <select name="menu" onChange="location=document.jump.menu.options[document.jump.menu.selectedIndex].value;" style="border:1px #393F31 solid;color:#393F31;font:10px Verdana;font-weight:bold;" >
    <option value="0" style="background: #9CC8FE" selected>*SELECT-LINKS</option>
    <option value="http://www.gengturbo.org/" style="background: #FF0000">GENGTURBO</option>
    <option value="http://www.phixelgrafix.com/" target="new" style="background: #C6D607">PHIXELGRAFIX</option>
    <option value="http://dailydigital.phixelgrafix.com/" style="background: #FCBC45">OLD-BLOG</option>
    <option value="http://www.mesrahosting.net/" style="background: #FF99CC">WEBHOSTING</option>
    </select>
    </form>

  9. #9
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    silver state
    Posts
    75
    Rep Power
    218
    aku set jer kalau nak buat gath tengok aper kater "old timer" dan orang lama

  10. #10
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    JB, Malaysia
    Posts
    78
    Rep Power
    221
    aku pun setuju jek, tapi tak dpt gih (location aku)..

  11. #11
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    278
    akalau kene ngan time.. dan tak hujung bulan ( ada sen )
    aku pi arr... tapi camnerpun aku try hadirkan diri..

    we need to meet..
    kita kene diskuss dan banyak laie.. demi kebaikan WM dan kemajuannya ( ada maju ker? )

    ermm.. and.. pergh official anniversary punmungkin aku akan adakan jugak..
    tapi tak tau gak laie..

    all the best..

  12. #12
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    27
    Rep Power
    0
    kite ade beratus ahli, tapi apsal yg vote baru berbelesh.
    Mana yg lain
    HaniSaidi

  13. #13
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    BTHO
    Posts
    775
    Rep Power
    237
    kena promo poll ni kot....

  14. #14
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    -lostworld-
    Posts
    102
    Rep Power
    224
    ...insyaallah... kalau takde apa apahal...

  15. #15
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    KL
    Posts
    95
    Rep Power
    215
    aku ni jauh nun di utara. Kalau kena masanya, boleh la aku pi. napy8gen kena propose tarikh sebenar dan masa sebenar dulu la, baru kitorang boleh buat keputusan. Nak buat 25 jun tu ker???

    P/S aku teghingin nak t-shirt WM...

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Happy Birthday To Me!
    By Seanie in forum Mamak Stall
    Replies: 5
    Last Post: 28-07-2009, 10:35 AM
  2. Birthday Quotes
    By Sanak in forum Member Introductions
    Replies: 3
    Last Post: 21-07-2009, 01:47 PM
  3. Happy birthday!
    By ardiles in forum Mamak Stall
    Replies: 5
    Last Post: 27-12-2005, 03:37 PM
  4. Has anyone tried UNICEED.COM's latest Service?
    By warrendavis1970 in forum Mamak Stall
    Replies: 0
    Last Post: 30-10-2005, 01:20 PM
  5. Happy Birthday!!
    By alang in forum Mamak Stall
    Replies: 0
    Last Post: 31-12-2003, 01:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31