Results 1 to 3 of 3

Thread: Web Portal For Sale!!! Web Portal For Sale --- Hargabarang.Info ---

  1. #1
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    petaling jaya
    Posts
    34
    Rep Power
    0

    Web Portal For Sale!!! Web Portal For Sale --- Hargabarang.Info ---

    hello semua...website for sale www.hargabarang.info

    kat msia ni ade satu web portal yg hanya mengkhususkan pasal harga, lebih tepat lagi pasal harga barang.

    Website Hargabarang.Info ni..sistem die camni....site ni meranking kan 10 harga terbaik utk setiap bende yg di submit utk bulan tersebut.

    kalau utk satu kategori tu...ade 20 barang yg di submit..hanya 10 terbaik jer keluar dlm rank..tapi yg lain2 tu still ade dan boleh di buat searching dr database.

    so mula2..idea aku camni...

    Aku nak buat satu web yg mana semua peniaga kat msia ni boleh advertise harga2 barang diorang secara percuma...diorang boleh fight harga barang diorang ngan org lain...menggunakan sistem rangkin.

    then utk org ramai nak survey pasal harga pun buleh gi tengok kat sini.

    harga yg di submit utk bulan ni..takkan kuar lagi utk bulan depan dlm rangkin...tapi masih ade dlm database dan boleh di buat search.

    aku dah lama dah buat website ni...sejak bulan 11 tahun lepas lagi..sejak domain .Info keluar.

    problem die..aku malas nak marketing,then aku takde masa nak maintain.....then aku mmg malas la nak buat ape2 sgt )

    kalau korang berminat nak tgk site ni pergi http://www.hargabarang.info

    kalau korang berminat nak beli site ni...nak system die...nak ape2 lah...korang leh contact aku opiochan@hotmail.com atau busukhati@yahoo.com

    kalau ade sape2 nak site ni...aku boleh modify lagi..utk tambah features ke..or ape2 la korang nak.

    tq
    Last edited by opio; 26-04-2002 at 11:57 AM.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    OCed
    Posts
    252
    Rep Power
    228
    first of all maybe you can read some rules that has been stated here it's OUR news section .. not yours ok!
    I can't affod to have a signature here, can somebody sponsor me a signature ?

  3. #3
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    epox
    Posts
    432
    Rep Power
    229
    shameless plug advertising..
    Munzir + "/^[Hh](a)(z)\1\2[iI]$/"

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. FunnyFacesPtc.info For Sale
    By Arsenalfanse17 in forum Site, Domains and Links Marketplace
    Replies: 3
    Last Post: 12-01-2015, 04:06 PM
  2. healthylivingonline.info for sale
    By myeprofit in forum Site, Domains and Links Marketplace
    Replies: 3
    Last Post: 12-01-2015, 04:05 PM
  3. Getsright.info for sale
    By Ebooktops in forum Site, Domains and Links Marketplace
    Replies: 1
    Last Post: 03-12-2011, 06:58 PM
  4. Develop a Listing Portal and Cpmmunity portal
    By waikong78 in forum Online Community Building
    Replies: 4
    Last Post: 10-08-2008, 03:29 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 26-04-2002, 11:52 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47