Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 31 to 33 of 33

Thread: dah tak aktif ke webmastermalaysia ni?

  1. #31
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    KL
    Posts
    95
    Rep Power
    214
    Betoi-betoi... kalau tak tau pi la cari org nak bertanya. Yang tau tu jangan la kedekut ilmu pulak. Hidup whit3_cryst4l !!! Susah bebenor nak eja id kau nih! Nasib baik boleh copy paste kekekeke....

  2. #32
    Join Date
    May 2002
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    18
    Rep Power
    0
    anda semua ni baru abih spm ka...?? waaaa... cayalah... baya-baya orang semua ni kalau zaman sekarang ni dah involve ngan IT amatlah bagusnya coz 10 tahun akan datang ntah ape la yg akan keluar nanti... teruskan minat anda....

    zaman aku dulu lepaih abih je spm cuma ada APPLE 2E dengan 8088 processor je.. 4 tahun lepas tu baru keluar 286 dan seterusnya la sekarang ni ntah macam2 lagi keluar... sampai aku sendiri pun tak larat dah nak pikir.
    Learn is better than sleep...??

  3. #33
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Johor Bahru
    Posts
    14
    Rep Power
    0
    daku rasa sesape pon tak kisah kalau still nak involve lam internet world ni... tua muda miskin kaya... no problem... yg penting ilmu mesti sentiasa di cari... jangan dok setempat je sampai bebila... amacam..?? betul tak..? sebab zaman sentiasa berubah...
    Taikucin.... wacchaaa.....!!!!!!!

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. How about webmastermalaysia.NET
    By Syahrizal in forum Mamak Stall
    Replies: 2
    Last Post: 08-06-2010, 01:36 PM
  2. Dah Lama join Tapi x aktif
    By aminrazali in forum Member Introductions
    Replies: 2
    Last Post: 16-03-2009, 02:20 PM
  3. Hello WebmasterMalaysia
    By kennychez in forum Member Introductions
    Replies: 1
    Last Post: 01-01-2009, 02:57 AM
  4. New to webmastermalaysia
    By deepak1027 in forum Member Introductions
    Replies: 4
    Last Post: 19-03-2008, 01:30 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112