Results 1 to 5 of 5

Thread: Hire php programmer for ebay project

  1. #1
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    nil
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Hire php programmer for ebay project

    Aku tak tau tulis english.broken skit. Tapi aku nak cari proggramer yang pandai dalam php script. Sila email kat aku di azsadz[at]yahoo.com secepat mungkin.

  2. #2
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    nil
    Posts
    3
    Rep Power
    0
    oh..lupa lak. emailkan berserta dengan range caj service korang.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    kuala lumpur
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Saya minat.

    Quote Originally Posted by azsadz View Post
    Aku tak tau tulis english.broken skit. Tapi aku nak cari proggramer yang pandai dalam php script. Sila email kat aku di azsadz[at]yahoo.com secepat mungkin.
    Saya pun boleh cuba. English saya ok. saya rasa saya boleh tolong. Telephone 019-2314539

    Clara

  4. #4
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    nil
    Posts
    3
    Rep Power
    0
    tolong email kat saya.nanti kita boleh bincang kat ym.k.urgent ni.

  5. #5
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    PJ
    Posts
    2
    Rep Power
    0
    boleh tak emel kat saya specs project ni? nak pass kepada technical team saya. kalau boleh, tolong include budget skali. thanks.

    email: mathew.a[at]primainfotech.com

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Need programmer for a one-time project.
    By phantomic in forum Website Programming
    Replies: 2
    Last Post: 13-08-2009, 08:39 PM
  2. Looking to hire freelancer for our new project.
    By robinoh in forum Looking To Hire
    Replies: 1
    Last Post: 18-10-2008, 06:49 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 12-09-2007, 02:57 PM
  4. freelance php programmer for 1 project
    By botbotlui in forum Job Vacancies
    Replies: 1
    Last Post: 30-10-2004, 11:04 AM
  5. Who want to hire me for ASP programmer?
    By ngaisteve1 in forum Job Vacancies
    Replies: 0
    Last Post: 30-07-2003, 01:25 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112