Results 1 to 6 of 6

Thread: Agen kad prepaid boleh dapat komisen sehingga RM19,024,164.00

  1. #1
    Join Date
    May 2004
    Location
    kl
    Posts
    55
    Rep Power
    0

    Thumbs up Agen kad prepaid boleh dapat komisen sehingga RM19,024,164.00

    tawaran ni saya dapat dari kawan saya..

    nak tau detail tgk laa.. daftar free dulu then baca..
    keterangan dia mcm mana.. komisen bagi macam mana..

    sory laa post kat sini..

    http://prepaid.cynexx.com/?b=aitechnetwork

    kot2 sapa2 nak jadi agen prepaid partime kee..

  2. #2
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    KL
    Posts
    267
    Rep Power
    190
    tak cukup panjang lo punya commission....panjanglar sikit...biar web-web master sini tengok air meliur-liur keluar.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Cyberspace
    Posts
    492
    Rep Power
    218
    wahh.. jd jutawan..

    nyum nyum..
    Domain Registration = RM35/Year com net org biz info us

  4. #4
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Petaling Jaya, Selangor
    Posts
    695
    Rep Power
    202
    Jadi apa2 ejen pun boleh kaya, asalkan rajin dan tekun berusaha.

  5. #5
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    KL
    Posts
    267
    Rep Power
    190
    ejen jual roti and ais krim pun boleh jadi kaya.....kawan saya jadi roti selalu bunyi pooo piiii, pooo piiii tiap tiap hari dan malam...keuntungan dia 1 hari RM 800 tanpa hujan.

  6. #6
    Join Date
    May 2004
    Location
    kl
    Posts
    55
    Rep Power
    0
    nak dapat RM RM19,024,164.00 jadi agen prepaid tu senang je...

    kawan aku ckp.. kita jadi agen then ajak kwn2 serta jadi agen bwh kita..cuma perlu 8 je kwn2 yg jadi agen bawah kita.then dah cukup..kwn2 kita lak cari sorg 8.. tu baru komisen agen cari agen.. belum agen jual prepaid..

    utk agen jual prepaid pulak..setiap yg kita jual dapat point value.. PV kalo kita kumpul point value byk kita boleh tuka dengan duit .er x silap RM25000 . Mata terkumpul tu buak kita jee jual dan kumpul..tapi mata tu kongsi then agen2 bwh kita laa.. haa.. kalo kita jual.. dpt mata..org bawah kita jual kita dpt mata jugak.. WAA..

    pendaftran.. RM 90 je
    RM 70 dari RM 90 kita kan dpt balik.. kira duit pendahuluan je.. kot2 duit tu kita nak beli prepaid..akan tolak duit RM70 tu.. kalo nak keluarkan balik pon boleh..jadi berapa yuran sebenar nyer.. hehehe

    RM90 - RM 70 = RM 20 je seumur hidup..
    tapi pendaftaran kena bayo RM90 syarat dia..

    haa. dapat gaji join laa.. ni tgh bulan.. daftar free dulu tempah tempat..dan ajak kwn2 then cukup bulan daftar.. kwn2 yg kita cari pon akan daftar hujung bulan gak.. jadi ada masa nak cari.. kwn 2.join.. haiyaa.. 8 org je...

    xpercaya..daftar free then bukak web tu balik.. baru lancar xsilap 26 april 2004...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 14-04-2007, 04:07 PM
  2. Hosting percuma sehingga 20gb...
    By bardshah92 in forum Free Hosting Discussion Forum
    Replies: 12
    Last Post: 28-12-2006, 05:56 PM
  3. Tak Rugi !!!! Beli Barang Dapat Pakai Brg,dapat Wang Lagi !!!!
    By money2004 in forum Other Webmaster-related Services and Promotion
    Replies: 0
    Last Post: 12-07-2005, 11:11 PM
  4. Mana boleh dapat phpBB 2.0 Melayu ?
    By Muslim in forum Mamak Stall
    Replies: 2
    Last Post: 03-07-2002, 10:22 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112