Results 1 to 8 of 8

Thread: Who wants 2B an Oracle expert?

  1. #1
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    KL
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Thumbs up Who wants 2B an Oracle expert?

    We all know kan gawat ni sedikit sebanyak ada effect pada kerjaya kita gak. Ada yang malang kena buang kerja dan tak dpt kerja. So salah satu caranya mungkin kita boleh upgrade atau add knowledge sebelum kerja.

    Sini ada nk bgtau satu peluang yang perlu cuma:
    • Diploma/Ijazah dari apa- apa bidang(graduan jurusan IT digalakkan memohon)
    • Tidak bekerja atau klau bekerja kena sanggup luangkan sekurangnya 2 bulan tu lah utk upgrade skill
    • Sanggup mengikuti kelas sepenuh masa selama 2bulan

    Training free akan diberi on oracle dari beginning ke advance selama 40hari sebelum letak dlm company utk apply skills selama 20hari pastu kejalah. So sape2 yang berminat atau nak tau lebih can email pada mawarni2810@yahoo.com.

    Event is through out the year.

    Jomlaa tambah knowledge

  2. #2
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Behind Ya!!
    Posts
    49
    Rep Power
    0
    Memang bagus juga lah idea ni, tengah gawat ni memang payah dapatkan kerja.
    Tapi lokasinya dekat mana?

  3. #3
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Batu Caves
    Posts
    178
    Rep Power
    149
    Oracle programmer or developer can reach salary at least RM10K per month as i hear from my friends.........

  4. #4
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    KL
    Posts
    5
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by jtren View Post
    Memang bagus juga lah idea ni, tengah gawat ni memang payah dapatkan kerja.
    Tapi lokasinya dekat mana?
    Our location is at MSC Incubator inside MMU cyberjaya. Tp sbb our place jauh. For those who need hostel kite provide cuma dikenakan minimum charges of RM50 pe rmonth

  5. #5
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Behind Ya!!
    Posts
    49
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by mawarni View Post
    Our location is at MSC Incubator inside MMU cyberjaya. Tp sbb our place jauh. For those who need hostel kite provide cuma dikenakan minimum charges of RM50 pe rmonth
    Thanks for the information. How to apply?
    RM50 per month, kira ok lah. Mesti makan minum tanggung sendiri kan? Anyway, macammana nak apply? Thanks.

  6. #6
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    KL
    Posts
    5
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by jtren View Post
    Thanks for the information. How to apply?
    RM50 per month, kira ok lah. Mesti makan minum tanggung sendiri kan? Anyway, macammana nak apply? Thanks.
    Nak appy first thing is, cuma submitkan resume awak pada mawarni2810@yaoo.com. Kami akan review details dan buat processing dan akan contact kembali klau ada apa2 maklumat lain yg diperlukan.

    Terima kasih

  7. #7
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Behind Ya!!
    Posts
    49
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by mawarni View Post
    Nak appy first thing is, cuma submitkan resume awak pada mawarni2810@yaoo.com. Kami akan review details dan buat processing dan akan contact kembali klau ada apa2 maklumat lain yg diperlukan.

    Terima kasih
    Thanks for the further details. Is this still available? Apa2 kelayakan yang diperlukan?

  8. #8
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    KL
    Posts
    5
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by jtren View Post
    Thanks for the further details. Is this still available? Apa2 kelayakan yang diperlukan?
    Who can participate
    •Available k-workers (fresh graduates, unemployed, in between jobs or retrenched)
    •Malaysia Citizen
    •Diploma / Degree holders in any fields (ICT graduates are encourage to apply)
    •Interested in a career in the ICT industry

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Who wants 2b THE Oracle Expert?
    By mawarni in forum Job Vacancies
    Replies: 0
    Last Post: 17-04-2009, 11:58 AM
  2. Oracle DBA wanted!!
    By sastras in forum Job Vacancies
    Replies: 1
    Last Post: 25-02-2009, 12:01 PM
  3. Oracle DBA
    By hyesung in forum Job Vacancies
    Replies: 0
    Last Post: 26-11-2008, 02:05 PM
  4. oracle
    By one_azwa09 in forum Website Programming
    Replies: 1
    Last Post: 30-11-2007, 08:43 AM
  5. return value from oracle..
    By shakker in forum Website Programming
    Replies: 0
    Last Post: 23-08-2004, 09:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112