Results 1 to 7 of 7

Thread: Photoshop plug-in

  1. #1
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Shah Alam
    Posts
    68
    Rep Power
    185

    Photoshop plug-in

    sesapa ada photoshop plug-in meh ler sini ... kita share hehehhee.... kasik link

    **note: takmo yang boleh guna sekejap... nak c***k dia sekali

  2. #2
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    277
    byk kan plugin free..
    ngapa perlu juga nak yang tak elok / crx tuh.

    sebenarnya aku tak suka sangat pakai plugin.

    errmm.. aku rasa.. sepatutnya orang hantar topik.. dia la patut buh dulu..

  3. #3
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Shah Alam
    Posts
    68
    Rep Power
    185
    ihihihii... aku pun sebenarnya tak pakai plug-in... cuma tetibe teringat masa baca korang post kat forum nie... thanks anyway... not important pun...

  4. #4
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Setia Alam, Selangor
    Posts
    179
    Rep Power
    189
    a'ah.. nanti buat surauOnline tak berkat.

    he he.. just kidding
    budding junior commentor

  5. #5
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Shah Alam
    Posts
    68
    Rep Power
    185
    .. ehhehe... mungkin aku sorang je kot yg guna software ciplak... ihihihih... banyak duit korang ?

  6. #6
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Shah Alam
    Posts
    68
    Rep Power
    185
    nie huh ada masalah... sesapa bleh selesai kan tak?

    http://www.webmastermalaysia.com/sho...&threadid=4626

  7. #7
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    277
    pernah aku jumpa satu plugins FREE yang bagus.

    aku mencuba buat satu file icon (*.ico) untuk laman web punya bila user bookmark page.

    aku try pakai bmp yang direnamekan kepada .ico tapi tak jalan.
    pastuh aku try plak pakai beberapa software mcm irfan view etc semata2 nak buat icon tuh nampak kat favourites / bookmark. Semua nya tak jadi.

    last sekali... aku terjumpa satu plugin photoshop untuk icon file.
    Fuh! perfect!. takder masalah..
    Ermm.. tak terpikir plak aku sebab apa da tahap jadi dengan tak jadi tuh.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Instant Plug-in-Profit Wordpress Themes?
    By James C in forum Blogging Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 16-02-2009, 02:29 PM
  2. Plug & Play e-payment gateway for ASP.NET
    By residence123 in forum E-Commerce
    Replies: 0
    Last Post: 14-12-2007, 12:08 PM
  3. photoshop
    By syedafiq in forum Website Design
    Replies: 10
    Last Post: 14-03-2007, 07:11 PM
  4. Photoshop Course
    By kidino in forum Mamak Stall
    Replies: 2
    Last Post: 15-03-2003, 01:32 PM
  5. Photoshop 7.0
    By mozaks in forum Graphic Design
    Replies: 1
    Last Post: 27-06-2002, 11:07 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112