Results 1 to 9 of 9

Thread: Vector Batlle!!!!!!

  1. #1
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    subang jaya
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Vector Battle!!!!!!



    aku budak baru belajar.......mencari skill baru dalam bidang tracing.ini vector aku trace pakai flash....... so sesiapa yg minat tracing tak kisah la pakai aper2 softwear pun.... post la kat sini... boleh kiter bertukar tukar skill!!!!
    Last edited by gdboy_80; 29-07-2003 at 08:28 AM.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    -lostworld-
    Posts
    102
    Rep Power
    225
    woooow.... mantap abis vector ko....
    ni dah pro nih.... animate version punya ada ke...
    mesti lagi macho.....
    post aaa lagi.... besar2 pun takpe ... puas sikit tengok....

  3. #3
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Kluang, Johor
    Posts
    2,367
    Rep Power
    250
    great piece of work. How do you do that?!

  4. #4
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    subang jaya
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    thanks

    animation.... hehehhe tak ah ini vector biasa ajer... aku sebenarnya nak trace pakai... illustrator tapi...softwear tu aku terdelete jadi nak tak nak utk mengisi masa lapang aku gunakan.. flash 5.0..... nak lagi boleh tapi aku memang tengah buat lagi artwork.... tapi aku belum sehebat yg korang sangkakan aku budak baru belajar...ingin meningkatkan lagi skill tracing...sebab tu aku buat forum cam ni boleh bertukar2 pendapat dan skill...... nanti la aku try ajak sifoo yg mengajar aku masuk sini supaya dia boleh kongsi......
    Last edited by gdboy_80; 28-07-2003 at 04:26 PM.

  5. #5
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    278
    main trace2 nih satu kerja yang amat memenatkan..
    cuma saya rasa. ada masanya saya kurang beminat..
    kerana kadang2 saya rasa macam 'meniru'.
    jadi saya nak elakkan.. yang camtuh..
    tuh bagi saya lah..

    ape2 pun.. kalau nak trace pakai Mouse.. mmg menangis lah..
    ( itupun mungkin satu lagi fakta saya kurang minat ).

    err.. ada tak orang lukis terus atas ilustrator aa
    aku rasa.. banyak lebih kepada trace jer..

    kalau dalam flash.. dia ada cheat code.. trace bitmap..
    tapi kalau orang selalu guna.. dia tau laa ori atau tak.

    anyway nice artwork
    Attached Images Attached Images To view attachments your post count must be 0 or greater. Your post count is 0 momentarily.

  6. #6
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Kamunting, Perak
    Posts
    640
    Rep Power
    215
    mysticmind... attachment tu dah siap ke atau separuh siap?
    ke mata aku yg kelabu?

  7. #7
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    kolompo
    Posts
    3
    Rep Power
    0
    lawo... lawo...

  8. #8
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    London
    Posts
    15
    Rep Power
    0

    Good job

    Great work, come and work for me

  9. #9
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    in my body lar...
    Posts
    1,325
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by extremelyhappy View Post
    Great work, come and work for me
    how to work for you leh??? tat fella make only 2 post and was in 2003... since than sudah hilang entah kat mana.. mungkin kem MIA/POW baru u boleh cari dia...

    anyway... this was a really.. really really veli sangat old post....

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Vector Media Enterprise - 24x7 Support - Free 2 Months Hosting!
    By ahma_hippo in forum Web Hosting Offers
    Replies: 3
    Last Post: 04-06-2010, 04:48 PM
  2. Vector Illustration Services
    By otakatun in forum Advertise Your Services
    Replies: 8
    Last Post: 25-09-2009, 09:05 PM
  3. Vector Web Designers Required By A UK Firm
    By extremelyhappy in forum Job Vacancies
    Replies: 0
    Last Post: 16-07-2007, 12:08 AM
  4. Is .Png Vector?
    By ckita in forum Graphic Design
    Replies: 18
    Last Post: 19-12-2004, 01:10 AM
  5. Raster 2 Vector....
    By ckita in forum Graphic Design
    Replies: 1
    Last Post: 24-11-2004, 04:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112