Results 1 to 9 of 9

Thread: Ada sesiapa pandai buat minisite dan ee-cover?

  1. #1
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Malaysia
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Ada sesiapa pandai buat minisite dan ee-cover?

    Saya cuba nak ada satu salesletter yg lain dari yg lain..

    Ada sesiapa yg biasa dgn service ni?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    279
    ecover boleh..

    salesletter... tak pandai.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    e-poh
    Posts
    89
    Rep Power
    144
    sama gak cam aku..ecover bleh la..termasuk header and footer untuk minisite

  4. #4
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Bandar Baru Bangi
    Posts
    8
    Rep Power
    0
    ada tak sesape yg boleh bagitau lebih lanjut tentang ecover dan salesletter?

    apa beza antara dua ni?

  5. #5
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    279
    Quote Originally Posted by Fx-eTrader View Post
    ada tak sesape yg boleh bagitau lebih lanjut tentang ecover dan salesletter?

    apa beza antara dua ni?
    cover dengan surat pun tak tau beza ka?

  6. #6
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    e-poh
    Posts
    89
    Rep Power
    144
    meh sini aku terang kasi jelas..hehe

    sales letter-lebih kepada aktiviti menaip..hehe

    ecover-lebih kepada aktiviti mouse dan Photoshop..

  7. #7
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Malaysia
    Posts
    28
    Rep Power
    0

  8. #8
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Malaysia
    Posts
    28
    Rep Power
    0

  9. #9
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    terengganu
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    hi! i berminat if you could pay me reasonable price...

    Quote Originally Posted by LiveTraining View Post
    Saya cuba nak ada satu salesletter yg lain dari yg lain..

    Ada sesiapa yg biasa dgn service ni?
    am a quite a good hacker and briliant web designer...
    u could add me on facebook "wanshah design"

    just call me anytime to set date and time to meet...0139770876

    i`ll be in KL on 5 april until 7 april..hope seing u soon...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. what is your best way to design ebook cover?
    By adrian79 in forum Graphic Design
    Replies: 6
    Last Post: 09-11-2005, 01:17 AM
  2. belajar PHP: Di Johor, ada sesiapa berminat tak?
    By r0kawa in forum Website Programming
    Replies: 34
    Last Post: 14-07-2005, 12:16 PM
  3. sape pandai mambo jom join
    By srdotcom in forum Website Programming
    Replies: 1
    Last Post: 27-03-2005, 05:47 PM
  4. @Kerja p/time utk sesiapa yg suka chat
    By daniel_kradmi in forum Job Vacancies
    Replies: 4
    Last Post: 06-10-2004, 01:32 PM
  5. Sesiapa yang berkenaan!
    By miss_tlot in forum Website Programming
    Replies: 3
    Last Post: 09-07-2003, 06:02 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112